Welkom bij Degen Miniaturen

Specialist in miniatuur vrachtwagens

Bent u van plan uw collectie / verzameling in te krimpen of in zijn geheel te verkopen? Klik hier>

Aanbiedingen

Uitgelicht

Altijd een ruim assortiment miniatuur vrachtwagens

Specialist in miniatuur vrachtwagens

Miniatuur vrachtwagen kopen? Degen miniaturen is gespecialiseerd in de in- en verkoop van vrachtwagen schaalmodellen. Wij zijn officieel dealer van de merken Tekno, WSI Models en Lion Toys. Wilt u een miniatuur vrachtwagen van een van deze top merken kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Welke modellen hebben jullie allemaal?

Degen miniaturen heeft schaalmodel vrachtwagens van vele verschillende modellen. Zo hebben we miniatuur vrachtwagens van DAF, Volvo, Mercedes, Scania, Man, Iveco en meer. Bekijk gerust al onze modellen in de webshop. Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen we dit schaalmodel voor u vinden.

Vertrouwd een miniatuur vrachtwagen kopen bij Degen miniaturen

Degen miniaturen is hét vertrouwde adres om uw miniatuur vrachtwagen te kopen. Al vele mensen gingen u voor omdat wij garant staan voor de beste kwaliteit en service. Wij verzenden uw pakket altijd veilig met Postnl en u ontvangt een track and trace code om uw bestelling te volgen. Onze webshop is beveiligd met een SSL certificaat zodat u met een gerust hart uw favoriete vrachtwagen schaalmodel kunt bestellen.

Wij zijn enkel een verkooppunt en maken geen modellen zelf

We krijgen regelmatig het verzoek om miniatuurvrachtwagens of andere schaalmodellen op maat te maken. Wij maken geen schaalmodellen zelf, het is dus niet mogelijk om op aanvraag een specifiek model te ontwikkelen.